Financieel Administratief medewerker
(24-40 uur per week)

Wat ga je doen?

Je maakt deel uit van een team dat MKB ondernemers graag helpt op de weg naar succes. Je beseft als geen ander dat een goede administratie de basis is van alles. Naast het verwerken van administraties zorg je ervoor dat alle administratieve tools optimaal ingezet worden. Je sluit maandelijks administraties af en bereidt BTW aangiften voor. Heb je interesse in salarisadministraties? Helemaal goed! Ervaren collega’s trainen je in alle software en helpen je onze unieke stijl van dienstverlening te leren kennen en in de praktijk te brengen. Je succes uit zich in uitbreiding van je takenpakket en verdere optimalisering van administratieve processen.

Wie zoeken we?

  • Je bent assertief, staat voor je mening en toont lef.
  • Je kan goed hoofd- en bijzaken onderscheiden en bent van nature doortastend.
  • Je beseft dat klanten een ongeëvenaarde dienstverlening moeten genieten.
  • Je houdt ervan administraties strak te zetten en helpt klanten dit te bereiken.
  • Je hebt een grote interesse in technologie en het vermogen om je snel de kennis over nieuwe toepassingen eigen te maken.

Wat vragen wij?

  • HBO opleiding of aantoonbaar de nodige werkervaring in deze functie.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Praktische ervaring met Exact Online, Visionplanner, Nextens & Excel is een pre.
  • Je bent bereid om onze unieke stijl van dienstverlening te leren kennen en in de praktijk te brengen. Je kunt goed met mensen omgaan: je staat open voor anderen, je kunt goed luisteren en je kunt je inleven in anderen.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een marktconform salaris waarbij succes beloond wordt. Verder bestaan onze arbeidsvoorwaarden o.a. uit een goede pensioenregeling, uitgebreide studiefaciliteiten en een leuke informele werkomgeving. Daarnaast vinden we een goede sfeer belangrijk.

Eén van de voordelen van onze omvang is dat klanten niet worden afgeschermd door (salary) partners. Sterker nog: wij hebben er belang bij dat je zelf klantcontact opbouwt en onderhoudt!

Sollicitatieprocedure

Wij werken graag efficiënt en dat doen we ook met onze sollicitatieprocedures.
Het is ons streven om na 1 afspraak duidelijkheid te kunnen geven. Tijdens de afspraak spreek je mogelijk met meerdere mensen en kun je vragen stellen aan een directe collega. Binnen 2 werkdagen hoor je of je in aanmerking komt voor een aanbieding.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie en onze organisatie en denk je aan de gestelde eisen te voldoen?

Sollicitaties zonder cv en/of motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.

Acquisitie n.a.v. onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

werken bij van oeveren accountants